Владо Карамазов се похвали за поредното си фотографско постижение. Той

...
Владо Карамазов се похвали за поредното си фотографско постижение. Той
Коментари Харесай

Карамазов със силни думи за Сървайвър. Какво обеща?

Владо Карамазов се похвали за следващото си фотографско достижение. Той е спечелил огромната премия на конкурса Voyage Travel Awards. Интересното е, че го е постигнал, до момента в който снима новия сезон на " Сървайвър ". За триумфа си разкри самият артист в обществените мрежи.

" Спечелих още веднъж премия, огромна и доста специфична. Лятото на 2021 беше едно от най-хубавите за мен. Беше такова, тъй като за първи път се смесиха в безспорна симбиоза моята специалност и фотографията. Бях във Филипините и още веднъж, след доста време, бях водещ на най-голямото и огромно риалити в света - Сървайвър. Но този път с мен беше и фотографът Карамазов с цялата си техника. Половината ден бях водещ, другата половина фотограф. Изключително забавен сезон на Сървайвър с невероятни персони като участници (много скоро ще станете очевидци на това) и извънредно забавен живот на локалните хора, чудноват и отдалечен. Всеки ден сетивата ми попиваха доста гледки, моменти, прекарвания... Трупах фотоси и запечатвах живота на локалните, които без проблеми ме допускаха в него.

Конкурсът, който завоювах, се казва Voyage Travel Awards - част от огромната група Фармани, включваща 4 от най-големите фотографски надпревари. Спечелих огромната премия Тhe Grand Prize Winner. Спечелих всичко това с пет фрагмента от живота на Филипинците. Това са пет момента от моето лято. Да ви кажа няма по-хубаво от това да харесваш работата си, да откриеш нещата, които те радват и някак да реализираш неща, които си считал, че просто няма по какъв начин да се случат. Освен паричната премия, завоювах и статуетката на премиите. Тежи 5 кг. Сървайвър доста скоро ще стартира по bTV и ще се насладите на този парадайс, в който живяхме ", написа Карамазов в Инстаграм.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР