Владислав Панев от Демократична България коментира в Още от деня

...
Владислав Панев от Демократична България коментира в Още от деня
Коментари Харесай

Владислав Панев, ДБ: Можем да говорим с всеки от досегашните си коалиционни партньори

Владислав Панев от " Демократична България " разяснява в " Още от деня " по Българска национална телевизия обстановката с възможен трети мандат, който да бъде даден на неговата партия.

" Бихме говорили и с Българска социалистическа партия, защото имахме относително положителни съдружни взаимоотношения до момента. Изборите са вид, в случай че не съумеят да образуват болшинство. Третият мандат е значим по няколко аргументи. Първо, че наред с всички останали рецесии занапред се задава световна криза ", съобщи той.

По думите му вследствие на това се чака и търсенето да намалее и от там българският експорт да пострада през идващите няколко месеца.

" Това значи по-високи лихви и по-висока безработица, евентуално спад на цените на активите. Досега казусът беше високата инфлация, от в този момент нататък казусът може би, това посочват пазарите, ще бъдат влошените условия за бизнес и ние имаме потребност от План за възобновяване, по който да получим първо едни пари, които да влагаме мъдро в инфраструктура - енергийна, железопътна ", добави Владислав Панев.

Според него с такива стопански причини от " Демократична България " биха тръгнали към договаряния.

Владислав Панев съобщи, че могат да седнат и да приказват с всеки от досегашните си съдружни сътрудници.

" Условието е програмата - какво би трябвало да бъде осъществено в Народното събрание и изпълнителната власт за няколко месеца ", сподели още Владислав Панев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР