Владислав Кънчев остана верен на стила си и записа бърза

...
Владислав Кънчев остана верен на стила си и записа бърза
Коментари Харесай

Влади Кънчев премаза опонента си и чака ново предизвикателство

Владислав Кънчев остана правилен на стила си и записа бърза победа с мощен механически нокаут в първия рунд при борбата му в Max Fight 43.

Там той се изправи против молдовеца Александру Ротари и бързо го отхвърли със мощните си удари.

"За мен най-важно беше да си взема успеха. Играх умерено и не бързах. Мисля че се получиха нещата, " показа непретенциозно Влади след безапелационната победа.

Кънчев бе проучил авансово съперника си, за който научи няколко дни преди борбата - умел такуондист с участия и в самбото. Въпреки забавната композиция, Ротари не съумя да изненада Кънчев.

"Знаех че ще играе доста с крайници, само че откакто пренесох багра на земята той не беше в свои води, " съобщи още Владислав Кънчев.

Той показа още за MMA.BG, че желае да се бие по няколко пъти в годината, с цел да натрупа победи, които да го изстрелят на челни места в Европа и да привлекат интереса на огромните организации към него. И очевидно работи бързо по въпроса, защото за идните 5 месеца възнамерява най-малко 3 дуела.

"До края на годината възнамерявам да направя най-малко още 3 мача. Чакам удостоверение за дуел отвън България ", добани Кънчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР