Владислав Горанов беше разпитан в Софийската градска прокуратура. Бившият финансов

...
Владислав Горанов беше разпитан в Софийската градска прокуратура. Бившият финансов
Коментари Харесай

Горанов след разпита: Свидетелят Петков разчиства сметки

Владислав Горанов беше разпитан в Софийската градска прокуратура. Бившият финансов министър изясни: " Свидетелят Петков инициира всичко дотук - арестите на водача на опозицията и всички противозаконни дейности, свързани с това ".

Горанов уточни, че се е виждал с Васил Божков в Министерството на финансите, с цел да обсъдят „ разнообразни теми”. Посочи още, че е виждал Божков в Министерския съвет във връзка със срещи, свързани с футбола.

„ Имаше обществена среща сред министър-председателя, Васил Божков и други притежатели на футболни клубове. Тази е срещата, за която на мен ми е известно, за друга - не знам”, добави някогашният финансов министър.

" Арестите към този момент са обжалвани, за другите дейности ще се обърнем към юристите си. Не ми се желае да съдим страната поради нелепостите на някой ".

На въпрос при какви условия е бил арестуван, Горанов изясни: " Помещенията бяха добре обзаведени, нямаше неточно отношение на полицейските управляващи ".

Попитан дали се опасява за живота си, той отговори: " Не, само че внимавам по какъв начин прекосявам по улиците ".

Свидетелят Петков взе участие в почистване на сметки. Да арестуваш водача на опозицията е извънредно детски ход. Не съм рекетиран от Васил Божков и той мен не е ", сподели още някогашният финансов министър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР