Владимиров е с три обвинения за пране на пари.Българин беше

...
Владимиров е с три обвинения за пране на пари.Българин беше
Коментари Харесай

Българин е оъден на 8 години затвор заради купуването и препродаването на откраднати стоки от магазини в Западна Вирджиния

Владимиров е с три обвинявания за пране на пари.

Българин беше наказан на 8 години и един месец затвор поради пазаруването и препродаването на откраднати артикули от магазини в Западна Вирджиния.

53-годишният Неделчо Владимиров карал наркомани да отмъкват друга техника, която им плащал. След това препродавал през лични акаутни в eBay, Market Place и Фейсбук, съобщи BG VOICE.

Той съумял да препродаде над 7000 откраднати продукта за 3 години, за което получил над половин милион $.

В процеса, който се е състоял в три дни в края на януари, той е бил наказан.

„ Тази мрежа от крадци е била солидна по своя размер и в този момент към този момент не работи “, разгласи прокурорът от Западна Вирджиния Майк Стюарт.

Според него на върха на тази мрежа е бил българинът Неделчо Владимиров. В проведената от него огромна скица били забъркани още 15-20 души, подвластни от опиати. Те крадяли артикули от разнообразни магазини като CVS, Target и Kroger.

Владимиров им плащал сред 10 и 40% от цената на откраднатото, а след това го продавал в eBay, Фейсбук, Market Place и други уеб сайтове.

„ Почти 4000 артикули, на стойност над $400 000, са били откраднати от магазини като Таргет, CVS и Крогер за последните 2 години “, разгласи при задържането на българина прокурор Майк Стюарт.

По време на следствието се оказало, че стоките са съвсем два пъти повече. Сред тях имало главно прахосмукачки от висок клас.

Сигналът управляващите получили от отделите за сигурност на комерсиалните вериги и eBay. Когато арестували Владимиров, те разкрили над 3600 артикули, които той продавал в интернет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР