Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7

...
Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7
Коментари Харесай

Руски правозащитник: Владимир Путин има проблеми с имунитета


" Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През има проблеми с имунитета, това сподели съветският правозащитник и правист Марк Фейгин пред украинското издание Сегодня.

По думите на прависта стопанинът на Кремъл се е самоизолирал. Фейгин напомни, че една от редките обществени изяви на президента на Русия от началото на тази година бе на 17 март. " Тогава той се появи пред хора на московския стадион " Лужники ", добави юристът, визирайки концерта във връзка осем години от съветската анексия на украинския черноморски полуостров Крим.

" Погледнете, в съвсем целия свят ограниченията за ограничение на разпространяването на коронавирусната зараза се разхлабват. В доста страни маските към този момент не са наложителни и условието за спазването на отдалеченост отпадна, а Путин беседва със събеседниците от няколкометрова отдалеченост ", продължи Фейгин, напомняйки за срещата на съветския президент и френския му сътрудник Еманюел Макрон в Москва от началото на февруари.

По думите на юриста здравословните проблеми на Путин нямат нищо общо с COVID-19. " Аз персонално считам, че той има проблеми с имунитета, който е отслабен от редица болести ", сподели още той.

Фейгин също добави, че съветският президент има десетки дубльори. " Става дума за сътрудници на Федералната работа за защита. Тези хора не се появяват на обществени мероприятия. Те просто се возят в президентската кола, а самият Путин употребява различни коли и направления ", добави Фейгин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР