Владимир Путин смути американска журналистка, като й направи публичен комплимент.

...
Владимир Путин смути американска журналистка, като й направи публичен комплимент.
Коментари Харесай

Путин прави публични компименти на красива американска журналистка

Владимир Путин смути американска журналистка, като й направи обществен комплимент. Това се случи по време на изявлението му при започване на Руската енергийна седмица, което бе модерирано от журналистката на CNBC Хадли Геймбъл.

Руският президент назова Геймбъл " красива жена ", до момента в който отговаряше на нейн въпрос и се опитваше да я убеди, че е била подведена по отношение на доставките на газ за Европа.
 Путин БГНЕС
" Красива жена, хубава. Казвам й едно, само че тя твърди нещо напълно друго. Сякаш не чу това, което споделих... Тя ми споделя: Вие не доставяте газ за Европа по тръбопровода. Заблуда. А вие, скъпа сътрудник, и всички, които се хранят с информация от такива източници. Увеличаваме доставките за Европа от " Газпром " - с 10%. Като цяло Русия усили доставките за Европа с 15% ", сподели Путин пред журналистката. 

Преди това представителката на телевизия CNBC попита президента по какъв начин Руската федерация може да накара Европа да повярва, че с е благонадежден сътрудник, „ когато не доставят нужните количества по газопроводите “.

39-годишната Хадли Геймбъл е корепондент на малкия екран за Близкия Изток и е основана в Абу Даби.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР