Владимир Путин ще се яви на президентските избори като независим

...
Владимир Путин ще се яви на президентските избори като независим
Коментари Харесай

Риа Новости: Путин ще се яви на президентските избори като независим кандидат

Владимир Путин ще се яви на президентските избори като самостоятелен кандидат с необятна база от поддръжка, само че не с партиен билет , предава " Ройтерс ", цитирайки РИА Новости.

Путин, който е на власт или като президент, или като министър-председател повече от две десетилетия, разгласи, че през март идната година на избори, които се чака умерено да завоюва.

Той няма да се кандидатира като член от ръководещата партия " Единна Русия ", макар че има цялостната й поддръжка , а като самостоятелен претендент, сподели Андрей Турчак , почитан чиновник на партията, представен от РИА.

Сергей Миронов , почитан политик от партията " Справедлива Русия ", който поддържа Путин, също беше представен от РИА, като сподели, че Путин ще се кандидатира като самостоятелен и че ще бъдат събрани подписи в негова поддръжка.

За 71-годишния Путин изборите са условност: с поддръжката на страната, държавните медии и съвсем никакво публично неодобрение, той сигурно ще завоюва.

Поддръжниците на Путин споделят, че той е възстановил реда, националната горделивост и част от въздействието, което Русия загуби по време на хаоса от разпадането на Съветския съюз и че неговата война в Украйна - нещо, което Путин назовава " специфична военна интервенция " - е целесъобразно.
 Путин желае предизборна акция на конкурентна основа
Путин желае предизборна акция на конкурентна основа

Това ще бъдат първите тридневни президентски избори в Руската федерация - 15, 16 и 17 март
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР