Владимир Путин няма да се появи на срещата на Г-20,

...
Владимир Путин няма да се появи на срещата на Г-20,
Коментари Харесай

В последния момент Путин се отказа от участие в срещата на Г-20

Владимир Путин няма да се появи на срещата на Г-20, която се планираше от месеци в Индонезия.

Това твърди Bloomberg, като цитира свои източници, осведомени с организацията на събитието.

Решението на Путин поставя завършек на напрежението, което породи, откакто президентът на Индонезия отхвърли да анулира поканата си до съветския президент макар войната в Украйна.
За да " балансира ", Джоко Уидодо реши да предложения и Володимир Зеленски на срещата на върха, която ще се организира на 15-16 ноември на остров Бали.Зеленски, предстоящо, отхвърли да взе участие в наличието на Путин. Първоначално президентът на Индонезия твърдеше, че Путин е склонен да взе участие във форума, който щеше да е единственият му достъп до водачите на Съединени американски щати и Европейския съюз от началото на военната инвазия в Украйна.
Сега в Кремъл са решили да изпратят вместо Путин външния министър Сергей Лавров на Г-20 - до момента в който съветската войска беше принудена да признае стратегическа военна загуба с отстъплението от Херсон.

Междувременно даже Си Дзинпин даде явен сигнал към Москва, че Китай се опълчва на заканите за потребление на нуклеарна мощ от Русия на европейска територия.
В Г-20 вземат участие страните с най-големите стопански системи в света дружно с Европейски Съюз.В групата влизат: Австралия, Аржентина, Бразилия, Англия, Германия, Индия, Индонезия, Италия, Канада, Китай, Мексико, Русия, Саудитска Арабия, Съединени американски щати, Турция, Франция, Южна Корея, ЮАР, Япония + ЕС
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР