Владимир Путин многократно е заслужил генералско звание, но сега това

...
Владимир Путин многократно е заслужил генералско звание, но сега това
Коментари Харесай

Путин многократно е заслужил да е генерал, но не му е приоритет

Владимир Путин неведнъж е заслужил генералско звание, само че в този момент това не е приоритет за него. Това разгласи пред публицисти прессекретарят на съветския президент - Дмитрий Песков, в отговор на въпрос за какво Путин към момента е единствено полковник.

" Като цяло вероятно президентът е заслужил това звание неведнъж, само че в този момент това не му е приоритет. Той работи президент, има доста работа ", сподели Песков. 

Той добави, че Путин не е кадрови офицер " по тази причина той просто се концентрира върху други въпроси, свързани с ежедневното ръководство на страната ". 

Прессекретарят обаче не съумя да посочи дали президентът е полковник в оставка или от запаса. Що се отнася до това самият той какво звание има, Песков сподели, че е старши лейтенант.

Същевременно от Кремъл оповестиха, че полковник Путин ще се срещне със своя сътрудник държавен глава на Беларус - подполковника от запаса Александър Лукашенко. Срещата ще е в Сочи на 22 февруари, по време на работно посещаване на Лукашенко, като двамата водачи " ще издигнат основни въпроси на руско-беларуските връзки, стратегическото партньорство и съюзничество ".

Двамата ще извърнат изключително внимание на крупни взаимни планове в търговско-икономическата, енергийната и културно-хуманитарната области, а също по този начин и на продължаването на интеграционните процеси.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР