Владимир Путин е наредил на руското правителство да започне дейност

...
Владимир Путин е наредил на руското правителство да започне дейност
Коментари Харесай

Путин нареди строителство на музеи, посветени на руската инвазия

Владимир Путин е наредил на съветското държавно управление да стартира активност по основаването на музеи, които са отдадени на офанзивата на Москва в Украйна , съгласно оповестени указания на уеб страницата на Кремъл.

Музеите би трябвало да бъдат „ отдадени на събитията от специфичната военна интервенция и подвизите на участниците в нея “, написа в уеб страницата на Кремъл от четвъртък.

Президентът на Русия съобщи, че съответните органи би трябвало да обмислят по какъв начин да трансферират „ артефакти, свързани със специфичната военна интервенция “, тъй че те да могат да бъдат изложени.

Правителството е належащо да обмисли и вкара „ проучване на историята на специфичната военна интервенция “ в границите на просветителната система, добави Путин. 

От началото на офанзивата си в Украйна, Русия одобри редица закони, които целят да отклонят всяка рецензия, в това число и закон, който да санкционира „ дискредитирането “ на армията и нейните дейности. Политически съперници и елементарни жители са получили тежки присъди по силата на новите закони.

Наскоро Москва започва акция за набиране на военнослужещи в обществените мрежи, оповестява Агенция Франс Прес.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР