ВЛАДИМИР Най-големият враг на Путин завинаги е заглушен – и

...
ВЛАДИМИР Най-големият враг на Путин завинаги е заглушен – и
Коментари Харесай

Убийството на Путин на Алексей Навални показва, че той е по-могъщ от всякога – и „наивният“ Запад е следващият в списъка му с убити

ВЛАДИМИР Най-големият зложелател на Путин вечно е заглъхнал – и в този момент тиранинът е по-силен от всеки път, настояват специалисти предизвестен.

Алексей Навални, на 47 години, умря в пандиза в петък и анализаторите виждат това като директна опасност освен за съветската съпротива, само че и за „ наивния “ Запад, който е идващият в листата за умъртвяване на Путин.

Съобщава се, че деятелят и опозиционен водач Навални е умрял в адска сибирска наказателна колония покрай Арктическия кръг - единствено ден откакто се появи във видео връзка, изглеждайки слаб, само че провокационен.

Смъртта му наближава края на цялостен живот, прекаран в акция за освобождение на Русия от хватката на Кремъл, който той упрекна като подтиснически и подкупен режим, ръководен от „ мошеници и крадци “.

Поддръжниците на Навални в този момент взривяват гибелта му като „ политическо ликвидиране “ и „ историческо “ и „ чудовищно “ закононарушение – до момента в който международните водачи упрекват съветския водач, че е поръчал гибелта му.

Олександър Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР