Владимир Манчев бе потърсен за коментар за расизма от френското

...
Владимир Манчев бе потърсен за коментар за расизма от френското
Коментари Харесай

Владимир Манчев изтъкна своя принос за последния трофей на ЦСКА

Владимир Манчев бе потърсен за коментар за расизма от френското списание So Foot и той не пропусна да се похвали, че има сериозен принос за последния трофей на ЦСКА.

" Нашият шампионат е доминиран от Лудогорец от 8 години и е мъчно да се борим, тъй като те имат доста пари, с помощта на притежателя им, играят в Европа и смачкват конкуренцията. Историческите клубове се мъчат ".

" Общото равнище на българския футбол стана криво-ляво, тъй като се работи зле в школите. Като треньор на млади виждам, че още има гении, само че би трябвало да се трансформират доста неща. футболният съюз би трябвало да преразгледа организацията си, образованието на треньорите. Големите ни клубове разчитат прекалено много на чужденци ", счита Манчев.

" Действията на 20-те глупави ултраси на стадиона на мача с Англия не отразяват държанието на всички останали последователи. Фактът, че те могат да влязат и излязат умерено от стадиона демонстрира, че има проблем с организацията и сигурността. За страдание, всякога тези " ултраси " идват, с цел да предизвикат, с цел да скапват мачовете, без значение дали става дума за Англия или за различен тим. Мисля, че става въпрос за политически въпрос, който излиза от футбола. И не беше прелестно за нито един българин, срамувахме се. Тук има доста роми, турци, арменци, играчи от всевъзможен генезис и раса, което не слага никакъв проблем в обществото. България не е расистка страна! Тези хора би трябвало да бъдат наказани, поради петното, което лепват на имиджа на страната ", безапелационен е Владимир Манчев.

" Най-успешният клуб ЦСКА не е бил първенец от 2008 година, Левски - от 2009-а... Последните 10 години спечелихме единствено един трофей - Купата на България през 2016-а. Между другото, аз бях треньор тогава, дружно с Христо Янев, който е някогашен футболист на Гренобъл ", сподели Манчев, който явно не помни Купата на България, извоювана от ЦСКА с Милен Радуканов през 2011 година, написа " Меридиан мач ".
 Владо Манчев: Ние сме ЦСКА, ние сме обречени на великолепие
Владо Манчев: Ние сме ЦСКА, ние сме обречени на великолепие

Бившият нападател на ЦСКА с надъхващи думи преди решителния мач с Лудогорец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР