Владимир Карамазов ще разказва интересни истории от живота си на

...
Владимир Карамазов ще разказва интересни истории от живота си на
Коментари Харесай

Владо Карамазов разказва истории от живота онлайн

Владимир Карамазов ще споделя забавни истории от живота си на онлайн събитие през днешния ден, 29 март, от 17,30 ч. Проявата е отдадена на тематиката " Изкуството - извор на ентусиазъм и тласък за развиване " и е първата за тазгодишното издание " Е-Академия " на издателство " Клет България ".
Почитателите на харизматичния артист, фотограф и продуцент ще имат опция да се допрян до неговата позиция за живота и света и какъв брой е значимо непрекъснато да търсим и вършим това, което ни харесва. В края на срещата всеки ще може да зададе своите въпроси.
Владимир Карамазов приключва НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов " в класа на проф. Надежда Сейкова и незабавно след дипломирането си е поканен да се причисли към трупата на Народния спектакъл " Иван Вазов ". През годините се превъплъщава в голям брой функции на театралната сцена, взе участие в хитови телевизионни продукции, сериали и филми. От 2019 година интензивно се занимава и с снимка, като в тази сфера също жъне съществени триумфи, отличени с доста влиятелни интернационалните награди.
В рамките на самодейността " Е-Академия " издателство " Клет България " среща родни учители с известни персони, постигнали триумф, от които има какво да се научи. В предходните издания участваха Георги Тошев, Десислава Стоянова, Мадлен Алгафари, Георги Бърдаров и други Целта е да се обезпечи поддръжка в региона на личностното рационализиране и развиване.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР