Владимир Далаклиев не успя да преодолее корееца Лий Деахуун на

...
Владимир Далаклиев не успя да преодолее корееца Лий Деахуун на
Коментари Харесай

След страхотна игра Владимир Далаклиев отстъпи пред олимпийския шампион Лий Деахуун



Владимир Далаклиев не съумя да преодолее корееца Лий Деахуун на шампионата за Големия шлем „ THE BEST OF THE BEST “ по олимпийско таекуондо, който се организира в Китай. В четвъртфиналите в категория 68 кг, след страхотна игра българинът отстъпи с 0:2 елементи и 13:6 точки пред многократния международен и олимпийски медалист (срещата на Далаклиев можете да гледате в кбипа по-долу след 40-та минута).



На кое място в конкуренцията ще приключи бронзовият ни медалист от международното състезание в Муджу ще стане ясно, след приключването на всички срещи. Голяма е вероятността състезателят от Ботевград да приключи в ТОП 6 на най-хубавите състезатели в света в категория 68 кг.

Големият шлем е шампионатът, който събира международния хайлайф, където шестнайсетте най-хубави в света във всяка от осемте олимпийски категории (4 при дамите и 4 при мъжете) се изправят един против различен.

Състезателят на Пламен Трънски беше почетен с голямата чест да получи лична покана от Световната таекуондо техническа комисия за присъединяване и да се бори за огромната премия за спечелилия в размер на 70 000 $.

Преди няколко дни Владимир Далаклиев още веднъж записа името си в историята на българското таекуондо, откакто завоюва сребърния орден на международното военно състезание в Рио де Жанейро.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР