Владимир Ампов-Графа и цигуларят Веско Ешкенази се събират заедно за

...
Владимир Ампов-Графа и цигуларят Веско Ешкенази се събират заедно за
Коментари Харесай

Влади Ампов-Графа и Веско Ешкенази с новo изпълнение и клип на песента "Ванилия"

Владимир Ампов-Графа и цигуларят Веско Ешкенази се събират дружно за нова версия на песента " Ванилия ". Какво се е случило по време на фотосите на клипа и повече за пандемичните ограничения по време на концерта в Амстердам Влади Ампов споделя в студиото на " Тази събота ".

" Отдавна желаех да създадем нещо дружно с Веско Ешканази и съм щастлив, че ориста ни събра. Това е ария от 2016 година, действително има и различен видеоклип. За тази версия в главата ми прозвуча цигулката на Веско, по какъв начин извършва тази тематика и му го предложих. Изключително хареса песента и измисли партията на цигулката по този начин, че да си кореспондира с гласа. " - споделя Графа.

Песента има инди поп звучене, което е относително ново за България.

Актрисата Боряна Емануилова е основната героиня в клипа.

Първоначалната им концепция е да снимат в България, само че заради изнемощял концерт на Веско Ешкенази, реалокират местоположението в Амстердам. Клипът е сниман точно по известните канали на града.

На концерт в клуб в Амстердам двамата извършват за първи път тази версия на " Ванилия ".



" Всяка улица, всеки канал, по който се движиш, е като сцена от филм, като фон от филм. Тук желая да благодаря на целия екип, който снима и участваше в това видео. " - споделя във включването си и световноизвестният цигулар.

Желанието на Ешкенази било да изсвирят парчето на неговия юбилеен концерт през март 2020 година, който обаче не се реализира, тъй като няколко дни преди този момент е оповестена пандемия.

" В тази версия на " Ванилия ", цигулката звучи по един друг метод, цялостен с нюанси и жанр, по-различен от този, който нормално употребявам в свиренето си, тъй че е доста, доста вълнуващо! Да работиш с Графа е ентусиазъм, реализация на музика, която другояче не би се случила. Той е доста огромен експерт, само че и създател, който се разпознава " - споделя повече за осъществяването си той.

Веско Ешкенази е на мнение, че има потребност от такива позитивни музикални събития като този видеоклип, тъй като " те ни дават глътка въздух в нелеки времена ".

На 19.11. следва концерт на Графа във Виена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР