Владимир Ампов - Графа и екипът му подготвят запомнящо се

...
Владимир Ампов - Графа и екипът му подготвят запомнящо се
Коментари Харесай

Филмират концерта на Графа на Античния в Пловдив

Владимир Ампов - Графа и екипът му приготвят запаметяващо се шоу, което ще се състои на 31 май в Античeн спектакъл в Пловдив. С концерта обичаният реализатор открива националното си турне. То ще премине през Бургас (Летен спектакъл, 4 юни), Варна (Летен спектакъл, 5 юни) и ще приключи с два концерта в зала 1 на НДК в София (27 и 28 ноември).

На 31 май пловдивската аудитория ще се наслаждения на премиерното показване на шоуто Графа за 2018 година. От няколко месеца екип от експерти създава новата идея за сцената, осветлението и мултимедиата.

“Античния спектакъл в Пловдив е място със специфична сила. “ -  споделя Влади Ампов – „ Публиката там е невероятна, още си припомням страстта от предходния концерт. Много желая и съм сигурен, че ще надградим миналогодишното шоу.. Решихме да включим 3D Mapping и още няколко секрети акцента в програмата. Няма да издавам всичко, само че подготовката е сериозна. За екипа ни е предизвикателство да филмира продукция, която ще се състои на толкоз красиво и неповторимо място. ”

Репетициите за турнето към този момент започнаха, а музикантите, с които Графа ще се появи на сцената са Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Александър Обретенов, Васил Крумов и LaTiDa.

Билети за концертите към момента са налични в мрежата на Ивентим и в билетните центрове в съответния град.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР