Вкусната напитка ще утежни диетата ни само с 30 калории,

...
Вкусната напитка ще утежни диетата ни само с 30 калории,
Коментари Харесай

Вкусният начин да намалим апетита си – с кленова вода

Вкусната напитка ще утежни диетата ни единствено с 30 калории, а ще ни спести ненужните килограми.

Преди празниците си търсим способи да овладеем апетита и да си спестим тенденциозното качване на килограми. Според диетолозите за тази цел би трябвало да пием по този начин наречената кленова вода.

В магазините и аптеките евентуално ще я откриете с етикет “maple water ”, само че за жалост не можем да ви предложим DIY версия на напитката. Това е по този начин, тъй като течността се извлича непосредствено от дърветата, знак на Канада.

Хубавото на тази напитка е, че по време на извличането й цялостта на дървото не трябва нарушавана, както е при кленовия сироп.

 Вкусният метод да понижим апетита си - с кленова вода

Кленовата вода е изключително подобаваща за хората, които се борят с висока кръвна захар, тъй като единствено със 7 грама захар на една целесъобразна доза, напитката оказва помощ да понижим желанието си за сладко и изцяло потиска апетита.

Същевременно с това редица проучвания удостоверяват, че кленовата вода усъвършенства храносмилането и понижа риска от ракови болести, с помощта на високото наличие на антиоксиданти.

Тази напитка е подобаваща и за след подготовка, тъй като има способността да възвърне естествените равнища на електролитите в организма.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР