Вкусът към модата има определяща роля за характера на човека.

...
Вкусът към модата има определяща роля за характера на човека.
Коментари Харесай

Чантата, която изберете, говори за вкуса ви към модата, но и към живота

Вкусът към модата има определяща роля за характера на индивида. Мислите си, че няма значение какво носите и по какъв начин съчетавате облеклата и аксесоарите си, само че в действителност вие ги избирате подсъзнателно съгласно настроенията и отношението си към живота. Освен това близките обръщат внимание на тях и си построяват някаква престава за вас, която след това може да се удостовери или промени. Неслучайно хората са измислили израза: „ По облеклата посрещат, а по мозъка изпращат. “

1. Вие сте стилни и обръщате внимание на детайлите. Сдържани сте по темперамент и не обичате да показвате страстите си. Пазите ги единствено за най-близките си. Не обичате крещящите цветове и всичко, което се набива на очи. Предпочитате дискретните цветове, които ловко съчетавате. Не носите доста бижута, единствено деликатни, които да бъдат стилно допълнение към цялостния ви тип. Предпочитате обувки на високи токчета и елегантни поли до коленете. Чантата, която избрахте, потвърждава, че сте принципен и кардинален човек.

2. Вие сте непретенциозен и тънък човек. Държите на детайлностите. Вие сте от хората, които знаят, че детайлите са в действителност най-голямото и значимото. Наблюдателни сте, впечатлителни сте, умеете да разчитате знаци и постоянно анализирате, тълкувате и размишлявате над нещата от живота. Обичате тънки токчета, дискретни бижута. Предпочитате да не се натрапвате. Не говорите, в случай че не ви питат, не давате непоискани препоръки, не се бъркате в непознатите работи. Другите в действителност си дават сметка какъв брой сте им значими, когато изчезнете за малко от живота им. Преди това постоянно ви одобряват като даденост.

3. Вие сте нежна и мечтателна натура. Влюбчиви, раними, чувствени. Бебешкото розово е цвят, който не приказва единствено за доверчивост, непорочност и момичешка гальовност, само че също за храброст. Неслучайно назовават розовото „ сладката страна на аленото “. Вие сте топъл човек, носите позитивизъм у себе си, давате вяра на другите, имате способността да успокоявате и да разведрявате и най-мрачното въодушевление. Приятелите ви са щастливи да ви имат в живота си. Гледате на живота ведро, оптимистично, изпълнени сте с религия и неспокойствие да посрещнете утрешния ден.

4. Вие сте ексцентрична натура. Обичате ярките цветове, тъй като те показват най-добре багрите на душата ви. Обичате шареното, тъй като подобен е и животът – той не е черно-бял, не е сив, за вас той е многолик, богат и хубав във всичките си нюанси. Не харесвате да стоите на едно място, влече ви непознатото, новото, особеното. Обичате да пътувате, да се запознавате с нови хора, да откривате света с любознание и жадност. Може да се каже, че цените живота и знаете по какъв начин да му се наслаждавате. Често изненадвате другите и себе си. Променяте прическата си, цвета на косата си, интериора на дома си – тъй като желаете да опитате от всичко.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР