Включва също модул за родителски контрол и други функцииBugssafe Total

...
Включва също модул за родителски контрол и други функцииBugssafe Total
Коментари Харесай

Bugssafe Total Security – пази от малуер, оптимизира

Включва също модул за наставнически надзор и други функционалности

Bugssafe Total Security е сложно решение за сигурност, с три режима на сканиране

Програмата Bugssafe Total Security освен защищава компютъра от вируси и злоумишлен програмен продукт, само че също по този начин включва средства за възстановяване на цялостната продуктивност на РС-то, както и някои други функционалности.

Този предпазен програмен продукт се явява ефикасен инструмент против закани като малуер и спайуер. В допълнение, програмата предлага функционалности за оптимизация, заличаване на файлове, ръководство на започващите процеси и модул за наставнически надзор.

Bugssafe Total Security е сложно решение за сигурност, с три режима на сканиране – бързо, изцяло и изборно, както и с опция за планувани инспекции на системата. След сканирането, програмата извежда в обособен раздел всички открити закани, проведени в три категории – дейни, под карантина и изключения.

Програмата пази и в действително време, като блокира злонамерените процеси, както и подозрителните файлове преди да обхванат в компютъра. Нещо повече, можете да създавате мрежови правила.

В допълнение, Bugssafe Total Security включва модул за наставнически надзор, който разрешава задаване на ограничавания за достъп на децата до неуместно наличие, включително залагания, порнография и други категории.

Bugssafe Total Security дава също спомагателни принадлежности като систематичен оптимизатор и управител на започващите процеси, потреблението на които разтоварва компютъра от непотребни файлове и стратегии и възвръща първичната му продуктивност.

Даунлод: Bugssafe Total Security (пробна версия)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР