Включително и мен ме изненада. И Ники Василев, и Любо

...
Включително и мен ме изненада. И Ники Василев, и Любо
Коментари Харесай

Мирослав Севлиевски смята, че Николай Василев става за всичко. Шулева: Великолепен избор

Включително и мен ме изненада. И Ники Василев, и Любо Дацов, и Ради Найденов. И тримата стават за всичко. Това съобщи Мирослав Севлиевски, един от хората, пристигнали в българската политика със Симеон Сакскобургготски при започване на века. Севлиевски остава в паметта на обществото със.

Като извънредно неправилен диалог Севлиевски дефинира, че препоръчаното проектоправителство от Слави Трифонов е еманация на избрани стопански кръгове. Слави Трифонов е докарал 65 депутати и явно чака Ники Василев да му събере останалите 60. Дали ще успее, не знам, добави Севлиевски пред bTV. При предходните избори, той говореше по какъв начин е да стане обединител на нацията.
 Любен Дилов-син към Слави: Имаш глас от мен, в случай че направиш Тошко космонавт Любен Дилов-син към Слави: Имаш глас от мен, в случай че направиш Тошко космонавт
" Към водача в самолета: Ако обещае, че единият космонавт ще е Тошко, има още един глас в събранието за кабинета от мен! " Това написа в...

Според него е рисково " няколкото млади индивида " в Министерския съвет " да не бъдат изпържени от Слави Трифонов ". Искаме да имаме обикновено национално заседание, добави той.

" Като юпи Ники Василев се осъществя добре, изкара два мандата като министър – да не ставам като юрист на Ники Василев и циганката, която го хвали ", продължи Севлиевски.

Същевременно Севлиевски счита, че не е допустимо Слави Трифонов да стои в профил " като аятолах ". На царя му го внушиха, беше неправилно, е позицията на Севлиевски. Но Нидал Алгафари даде образец с Ахмед Доган – сивият кардинал, който може да стои откъм гърба и да прави политика, без да взе участие в директни конфликти.

" Странно ще е, в случай че Народното събрание си прави по Zoom съвещанията – уповавам се това да не се случи ", сподели Мирослав Севлиевски. Според него, с концепцията за НАСА и Космоса Слави Трифонов се навеждал на Мони Паси – подкрепяй ме.
 Скелетите в дрешника на кандидат-премиера Николай Василев Скелетите в дрешника на кандидат-премиера Николай Василев
Едва ли някой се съмнява, че препоръчаният за министър председател в проектоправителството на " ИТН " Николай Василев има богат политически...

" Изборът на хората е превъзходен, най-малко на първо четене ", съобщи и Лидия Шулева, обществен министър от времето на Сакскобургготски. Тя похвали Василев като огромен специалист, изключително в бизнеса.

Според Шулева, извънредно време било да има транспарантно ръководство, тъй като " на всички ни " омръзнало от подмолни покупко-продажби.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР