Включихме се в дебата заради нападката към "Воля". Това, че

...
Включихме се в дебата заради нападката към "Воля". Това, че
Коментари Харесай

От ДПС смятат, че коалицията е вредна, Патриотите, че вотът е календарен, а от Воля, че така не се прави дебат

Включихме се в дебата поради нападката към "Воля ". Това, че нямаше спор сподели, че опозицията е слаба в своите причини. Това съобщи депутатът Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация в утринния блок на Българска национална телевизия от коридорите на Народното събрание.

"Единственото, което Българска социалистическа партия желаеха да се случи е да влязат в зала. Това по-скоро е един календарен избор - първоначално и края на европредседателство. Да, има проблеми в бранш сигурност. Не знам дали промяната на един министър ще реши проблемите в бранша ", сподели още той.

Подкрепяме вота на съмнение и ще държим на мнението си. Дебатът не ни разколеба. Ясно изразихме причините си по тематиката сигурност. Проблемите стават от ден на ден.
Вотът не е неправилен. Липсват промени във всички браншове е рисково загражданите, сподели по тематиката за избор на съмнение Халил Летифов, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи.

"Тази коалиция е нездравословна за народа. Ще подкрепим програмно държавно управление, в случай че е нужно. Персоналните промени са обвързване на Борисов ", добави Летифов.

"Дебатите не минаха обикновено, както би трябвало да мине един избор на съмнение. Воля не може да гласоподава да се промени нещо остаряло и неработещо с нещо по-старо и неработещо. Българска социалистическа партия демонстрираха по какъв начин не би трябвало да се прави спор ", разяснява Пламен Христов от Политическа партия "Воля "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР