Вкараха с белезници 56-годишният побойник Ангел Личканов в Районен съд

...
Вкараха с белезници 56-годишният побойник Ангел Личканов в Районен съд
Коментари Харесай

Личкана се изправи преди съда, след като наби жена и шофьор на градския транспорт

Вкараха с белезници 56-годишният хулиган Ангел Личканов в Районен съд в Пловдив. Личкана бе притеглен като обвинен за осъществяването на няколко закононарушения. Припомняме, че на 22 юни при зародила обстановка на пътя и прекъсване на червен сигнал на светофара Личкана слязъл от автомобила си и пребил жена, ръководеща друга кола.
Прочетете още
Три дни по-късно той незаконно повреди рейс, марка „ Темса Сафари “, благосъстоятелност на акционерно сдружение.

Личкана е притеглен като обвинен и за това, че е наби водача на въпросния рейс – на 54-годишен мъж, на който нанесъл лека телесна щета, довела до разстройство на здравето.

За закононарушенията, за които Ангел Личканов е притеглен в качеството на обвинен се планува наказване  „ Лишаване от независимост “.

Както медията ни писа, че в интервала сред 21 и 22 часа на 25 юни, в пътния сектор сред спирката на Централна жп гара в посока към бул. „ Хаджи Димитър “ се движел рейс, употребен за транспорт на служащи. В него се намирал единствено лидерът му – 54-годишен мъж.

 На сектор на пътя, където имало ремонт и придвижването се осъществявало единствено в едното платно, бил спрял лек автомобил, марка „ Мерцедес “. Близо до него се намирали двама мъже, които разговаряли.

Единият от тях бил Ангел, който карал лекия автомобил. Паркираната кола пречела на придвижването и не разрешавала на лидера на рейса да премине. На два пъти той подал звуков сигнал с клаксона. Личкана преместил автомобила, само че дистанцията било незадоволително.

Той се доближил към рейса и счупил лявото странично стъкло на затворения шофьорски прозорец, замерил с паве лидера, само че не съумял да го уцели. След това взел микрофона от рейса и блъснал водача в слепоочието.

Установено е, че стъклата от счупения прозорец са предизвикали порезни рани по ръцете и тялото на лидера. Подаден е сигнал на тел. 112 и е формирано досъдебно произвеждане.

Побойникът е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Той е осъждан. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.   

Повече по тематиката вижте тук:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР