Вивек Рамасвами иска да знае колко „федерални агенти“ са били в самолетите, ударили кулите близнаци: „Искам истината за 11 септември“

...
Вивек Рамасвами отново повдига въпроси за случилото се на 11
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами отново повдига въпроси за случилото се на 11 септември, 2001.

Претендентът на Републиканската партия казва, че е „легитимно“ да се пита „колко федерални агенти“ са били в самолетите.

Той каза, че отговорът е „вероятно е нула, доколкото знам “, но настоя, че иска „истината за 11 септември“.

Вивек Рамасвами отново просто задава въпроси за случилото се на 11 септември.

В интервю за Atlantic , кандидатът за президент на Републиканската партия спонтанно се обърна към темата по време на разговор за това дали американците знаят „истината за това, което наистина се случи“ по време на нападението на Капитолия на 6 януари.

„Не знам, но ние мога да се справя", каза Рамасвами. "Каквото и да е, ние можем да се справим. Правителствени агенти. Колко правителствени агенти бяха на терена? Нали?"

След това той се завъртя към 11 септември 2001 г., когато терористи отвлякоха четири самолета и ги блъснаха Световния търговски център, Пентагона и поле близо до Шанксвил, Пенсилвания - убивайки близо 3000 души.

"Мисля, че е законно да се каже колко полицаи, колко федерални агенти са били в самолетите които удариха кулите близнаци", каза той. „Може би отговорът е нула. Вероятно е нула доколкото знам, нали?“

„Нямам причина да мисля, че е нещо различно от нула. Но ако правим цялостна оценка на какво се случи на 11 септември, имаме комисия за 11 септември, абсолютно това трябва да е отговор, на който обществото знае отговора“, продължи той. „Е, ако правим поръчка на 6 януари, абсолютно това трябва да са въпроси, на които трябва да стигнем до дъното.“

По-късно той настоя, че не смята, че двете събития „принадлежат в един и същ разговор" и че е „нелепо" да ги сравнява — но продължи да настоява, че иска „истината“ за онзи ден.

„Не поставям под съмнение това, което ние – това не е нещо, което аз Залагам на каквото и да било", каза той. „Но аз искам истината за 9/11.“

Това не е първият път, когато Рамасвами изразява извън основните възгледи относно 9/11.

Кандидатът на Републиканската партия преди това е даде ясно да се разбере, че „не вярва на всичко, което правителството ни каза за онзи ден“ и посочи доказателства за саудитско участие в атаката.

„И да, републикански кандидат за президент наистина току-що каза това,“

Въпреки че има някои доказателства за потенциал Саудитско участие, няма доказателства, които да подсказват, че федерални агенти са били замесени. През двете десетилетия след атаките самопровъзгласилите се „истини“ твърдяха – невярно – че правителството е било замесено или е имало подробни предварителни познания за предстоящи терористични атаки.

Рамасвами, бивш технологичен предприемач, рисува засилен контрол, тъй като той се издига в анкетите; в момента той е трети в първичните избори на Републиканската партия след бившия президент Доналд Тръмп и губернатора на Флорида Рон ДеСантис, а някои скорошни проучвания показват, че той се кандидатира дори с губернатора на Флорида.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider< /p> Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР