VIVACOM и Huawei излизат с ново предложение към българската аудитория

...
VIVACOM и Huawei излизат с ново предложение към българската аудитория
Коментари Харесай

VIVACOM и Huawei търсят модерните потребители с изявен стил

VIVACOM и Huawei излизат с ново предложение към българската публика и то е сбирка от серията LITE на първия китайски бранд, който участва в влиятелната световна ранглиста Interbrand.

Трите устройства, определени за сбирката, са: P9 Lite Mini, P10 Lite и Honor 8 Lite. И трите модела споделят стила Lite като отношение към живота - с лекост и позитивизъм, а всяко от устройствата търси своя собственик с присъщ жанр.

От Lite сбирката Huawei P9 Lite Mini е най-новото попълнение в порфолиото на VIVACOM. Той е с освежен дизайн на корпуса, извънредно тъничък (едва 8 мм) и със заоблени краища. Телефонът е подобаващ за хората, търсещи грациозност във всичко, което имат. Освен на стила, този модел залага и на сигурността. Достъпът до наличието му е предпазен посредством датчик за пръстови отпечатъци, като притежателят на смарт телефона самичък може да избира равнището на достъп до другите му функционалности.
Притежателите на Huawei P9 Lite Mini ще разполагат с 13MP съществена камера и 5MP селфи камера с голям брой режими за разкрасяване. И двете камери разрешават снимането на мрачно с помощта на вградената LED мълния. Сред значимите му характерности са още 5.0 ” HD IPS LCD екран, четириядрен процесор на 1.4GHz, гнезда за прилагане на 2 SIM карти по едно и също време, и всичко това на налична цена.

P9 Lite Mini е предопределен за всички, за които стилът е преимущество и за които телефонът е освен устройство, а и скъп аксесоар. VIVACOM предлага телефона най-изгодно с тарифен проект Smart L – за 10.90 лева на месец.

Lite концепцията се добавя от още два модела. Huawei P10 Lite е за артистичните и дейни градски хора, които обичат да споделят, а Honor 8 Lite подхожда на решителни и динамични натури, за които сигурността и бързината на връзката са от главно значение, с цел да реагират незабавно на всяко позвъняване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР