Vivacom Art Hall Oborishte 5 в партньорство с немската галерия

...
Vivacom Art Hall Oborishte 5 в партньорство с немската галерия
Коментари Харесай

Италианският художник RAUL с изложба „ONIRICO“ във Vivacom Art Hall Oborishte 5

Vivacom Art Hall Oborishte 5 в партньорство с немската изложба AK Galerie показват галерия “ONIRICO ” на  международно известния художник RAUL . Самият създател идва за първи път в София, с цел да открие събитието на  7.2.2024 ч. от 17:00 ч. в Салонната зала на галерията .

Изложбата “ОNIRICO ”  показва 14 авторски произведения, както и лимитирани серия статуи. В нея могат да бъдат видени и  маски, които идват от мислени герои, представляващи войни от други времена, материализирани в картини, с цел да ни донесат тяхната сила с цветове и жестове.

Всяка творба може да бъде закупена от българските колекционери.

 Vivacom Vivacom

.Роден в Пескара (Италия), Раул живее и работи сред Европа и Съединени американски щати. Той пътува по света, изучавайки разнообразни култури в непрекъснатото проучване на алегорични езици, сила и смисли, които по-късно предава на своята аудитория посредством изкуството си. Символите са основният детайл в творбите на Raul.

Малко повече за „ ONIRICO “ от самия Raul:

" За заглавието на тази изложба бих желал да употребявам думата " ONIRICO ", т.е. от италианската дума (онерична или съновидна), в която желая да показва мечтаната страна на моите вътрешни видения. Всичко идва от сън, знаците и знаците са елементи от това пътешестване сред забележимото и невидимото. С тези натрапчиво повтарящи се знаци, които внасят пориви на сила и живи трептения се вижда моята работа и концепциите ми. Страната на сънищата е безкрайна галактика, в която всичко може да бъде. ”

 Vivacom Vivacom

От стените до хартията, от стъклото до пластмасата, от вестника до тетрадката с редове, употребена в учебните заведения, всичко е допустимо за Raul, в случай че повърхността го разрешава. Сътрудничи си с целия свят, рисувайки фрески в арт квартала на Маями, Wynwood, Cadillacs в Лос Анджелис и колаборации за висша мода.

С тази галерия VIVACOM ART HALL Oborishte 5 започва своя арт календар за 2024г със независимата галерия на световноизвестния създател.

Експозицията може да бъде прегледана до 23.02.2024 година Ексклузивно с вход свободен.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР