Вицепрезидентът на федерацията ни по художествена гимнастика Невяна Владинова бе

...
Вицепрезидентът на федерацията ни по художествена гимнастика Невяна Владинова бе
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Боряна Калейн ще се върне на голямата сцена, но само тя си знае какво ще й коства това

Вицепрезидентът на федерацията ни по художествена гимнастика Невяна Владинова бе посетител в 12-ия епизод на подкаста на „ Мач Телеграф “. Тя приказва по доста тематики, в това число за триумфа на отминалото международно състезание в София, където нашите взеха две трофеи и общо шест медала, за своята кариера като гимнастичка и за работата си във федерацията.

„ Успехът на международното бе доста огромен. Ансамбълът ни изненада. Очаквахме да са в тройката и да вземат квота. Това бе задачата пред тях. Но те станаха международни шампионки, като всички бяха дебютантки в този тим. Треньорката Весела Димитрова подмени съвсем целия състав, промени и съчетанията, само че това се оказа сполучливо “, зави Владинова.

Тя разкри, че Боряна Калейн, която се разболя преди Световното и не взе участие, е по-добре сега: „ Вече е по-добре. Вкъщи си е, почива си. Още вървят проучвания, с цел да се разбере какво и е. Тя съгласно мен ще се върне на огромната сцена. Говорила е с Бранимира Маркова неотдавна и към този момент е по-ентусиазирана. Мисля, че благодарение на психолог и на всички нас във федерацията, тя ще се завърне. Достатъно е мощна, задоволително е харесвана и обичана, и се надявам да се оправи. Но единствено Боряна си знае какво ще й коства това “, добави Владинова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР