Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев не гарантира, че

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев не гарантира, че
Коментари Харесай

Шеф в БФС не знае дали Боби ще се кандидатира за нов мандат, очаква да има опозиция

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев не подсигурява, че актуалният началник на централата Борислав Михайлов ще се кандидатира за нов мандат. До Конгреса през февруари остават четири месеца, а един от доближените до именития вратар призна, че няма нищо правилно в информациите, че вкус за поста на Боби имат двама от някогашните му съотборници в националния тим - Наско Сираков и Любо Пенев. Фурнаджиев похвали Михайлов за свършената през последните години работа, като изрази мнение, че сигурно ще има повече от един искащ да заеме управителния пост в Бояна.

“Не знам за такава кандидатура за момента, само че съм сигурен, че ще има най-малко една, която да застане против Борислав Михайлов. В интерес на истината от самия Боби не съм чувал дали ще се кандидатира още веднъж за президент на БФС. Със сигурност обаче ще има съпротива. Няма нищо правилно в слуховете по отношение на Наско Сираков и Любо Пенев и техния вкус към поста. Такава кандидатура няма, никой не я е издигал, никой не я е съобщавал. Започвайки с погрешни клюки, стигнахме дотук”, съобщи в студиото на Sportal TV Фурнаджиев.

“Моето мнение съм изразил нееднократно - за мен се реализира не малко във футболно естество през последните години. Самият Борислав Михайлов е приет и в Европа, и в целия свят - бе определен в Комисията за развиване на футбола във ФИФА, член е на Изпълкома на УЕФА. Пишеше се решително, че когато Платини си отиде, ще си тръгне и той, тъй като французинът е негов тил. Видя се ясно обаче, че не Мишел му е бил тил, самият той на себе си”, безапелационен бе вицепрезидентът на БФС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР