Вицепрезидентът на Българската федерация волейбол Петър Кънев поздрави националния отбор

...
Вицепрезидентът на Българската федерация волейбол Петър Кънев поздрави националния отбор
Коментари Харесай

Петър Кънев поздрави лъвиците за представянето на Евроволей 2023

Вицепрезидентът на Българската федерация волейбол Петър Кънев поздрави националния тим на България за дами за представянето на Европейското състезание и разгласи отлична вест за бъдещето на клубния женски волейбол, написа федерацията на формалната си страница.

С четири победи от петте си мача в груповата фаза българските националки заеха второ място и се класираха на осминафинал на шампионата на Стария континент.

" Поздравявам женския ни народен тим за постигнатите победи на Европейското състезание и им поисквам триумф във етапа на елиминациите. Поздравявам и всички български клубове, разрастващи женско направление, тъй като те са в основата на тези триумфи и на построяването на бъдещето на националния ни тим.
 България преби Швейцария на волейбол!
България преби Швейцария на волейбол! " Лъвиците " записаха четвърта поредна победа и са на 1/8-финал на Европейското състезание

В момента заемат второ място

От клубовете потегля всичко - възторженостти за президентите и треньорите в клубовете. Видно е, че подмладеният женски народен тим демонстрира своя капацитет за по-добро бъдеще с демонстрираните воля и качества в досегашните мачове от Европейското състезание ", съобщи Петър Кънев.

В бизнес активността си - като съсобственик на полиграфическа група " Демакс ", Петър Кънев е и общоприет спонсор на женската волейболна лига на България.

" Показаното от младите български състезателки, които са артикул на българските клубове, носи задоволство, а в това време ме въодушевява. Затова желая да разглася, че " Демакс " ще продължи партньорството си с Национална волейболна лига-жени.

Знаете, че паралелно с главната ми активност като вицепрезидент на Българската федерация по волейбол за цялостното развиване на обичания ни спорт, одобрявам и развиването на клубния женски волейбол като персонална идея. Разглеждам тази своя идея като стратегическо партньорство с клубовете. Работим крепко за привличането на нови другари и сътрудници, с цел да предоставяме както по-добри условия и финансови благоприятни условия, по този начин и да построяваме дружно все по-голям интерес към клубния женски волейбол.

Още един път поисквам триумф на девойките от националния тим в елиминациите на Европейското състезание и триумф на всички, с които дружно ще продължаваме да работим за по-доброто бъдеще на волейбола и съответно на женското направление ", сподели Петър Кънев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР