Вицепрезидентът коментира пред журналисти, че не е учудена от информацията,

...
Вицепрезидентът коментира пред журналисти, че не е учудена от информацията,
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Йотова: Не съм изненадана, че „Лукойл“ обмисля продажба на бизнеса си у нас

Вицепрезидентът разяснява пред публицисти, че не е учудена от информацията, че „ Лукойл “ преразглежда активността си в България и обмисля продажба на бизнеса у нас.

Аз не се удивлявам, тъй като господин Василев (б.а. - министър на финансите) показа това пред „ Файненшъл таймс “ още преди два месеца, сподели Йотова. Учудвам се за какво не са откровени и нямат храброст да кажат пред българските жители какво за замислили, добави тя. 

Групата " Лукойл " стартира работа по преразглеждане на тактиката си във връзка с предприятията си на територията на България, оповестиха по-рано през днешния ден от " Лукойл Нефтохим Бургас ". 

От компанията декларират, че " поради значителното изменение на изискванията за реализиране на активността " благодарение на интернационалните консултанти ще бъдат оценени разнообразни варианти, в това число продажбата на бизнеса.

Вицепрезидентът Йотова разяснява тематиката преди церемонията по връчване на 100 стипендии „ Нели и Робърт Гипсън “ на студенти с високи университетски достижения в Университетския спектакъл към Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, написа Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР