Вицепрезидентът Илияна Йотова връчи на Христиан Пендиков документите му за

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова връчи на Христиан Пендиков документите му за
Коментари Харесай

Христиан Пендиков получи документите си за българско гражданство

Вицепрезидентът Илияна Йотова връчи на Христиан Пендиков документите му за българско поданство. " От през днешния ден ти ще имаш правата на всеки български жител ", съобщи тя и уточни, че през днешния ден Пендиков става и европейски жител.

Йотова акцентира, че висшият закон повелява да се съблюдават правата на личността, нейното достолепие и сигурност. " Всички ние би трябвало пазим България ", безапелационна е тя.

Вицепрезидентът означи, че е горда, че може да връчи български документи за идентичност на един млад и самоуверен човек, който остана правилен на българското си съзнание и еднаквост.

Йотова е безапелационна, че България е пълноправен член на Европейски Съюз и изисква РСМ да впише в своята конституция правата на българските македонци.

" Ние настояваме нашите съседи от РСМ да извършват всички поети задължения, както ги извършва България. Това е най-краткият път към участие в Европейски Съюз ", сподели още вицепрезидентът.

Пендиков благодари на президента, вицепрезидента, на отрасловите министерства, на полицията и на още доста хора, които са му помогнали и оказали поддръжка.

" В Македония има още доста българи, които се борят за нашата идея и те също би трябвало да получат българска отбрана и българско поданство ", сподели Пендиков.

Секретарят на съдружие " Цар Борис Трети " в Охрид Христиан Пендиков беше атакуван и пребит в Охрид поради отстояване на българското си съзнание.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР