Вицепрезидентът Илияна Йотова отрича да е преустановено даването на гражданство.

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова отрича да е преустановено даването на гражданство.
Коментари Харесай

Илияна Йотова отрича да е преустановено даването на българско гражданство

Вицепрезидентът Илияна Йотова отхвърля да е прекратено даването на поданство. " Изнесените по-рано през днешния ден от Движение за права и свободи обстоятелства във връзка с даването на българско поданство, се отнасят за интервали преди сегашния президентски мандат ", се споделя в позиция на Йотова, оповестиха от прессекретариата на на президентството.

" Не дават отговор на истината изказванията, че е прекратено даването на поданство ", се споделя в позицията.

" Подписват се укази за българско поданство на претендентите, които отговорят на всички условия в българското законодателство и са показали нужните документи ", споделя Йотова.

Днес Движение за права и свободи предложи основаване на краткотрайна анкетна комисия за изследване на информация за придобиване на българско поданство посредством предоставяне на подкупи. Това заяви депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев в Народното събрание, представен от " Фокус ".

Той разясни, че се е появила информация, че над 114 души, търсени от Интерпол, са получили българско поданство. Според Цонев във френските медии се приказва за един министър и един вицепремиер, забъркани в тази скица.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР