Вицепрезиденът на САЩ заяви днес от трибуната на ООН, че

...
Вицепрезиденът на САЩ заяви днес от трибуната на ООН, че
Коментари Харесай

Камала Харис: Време е да започнем подготовка за следващата пандемия

Вицепрезиденът на Съединени американски щати съобщи през днешния ден от трибуната на Организация на обединените нации, че в този момент е моментът световните водачи да стартират сериозна работа по какъв начин да отговорят на идната пандемия, съобщи Асошиейтед прес. Виртуалната тирада беше втората на Харис пред международната организация от встъпването й в служба през януари, като беше произнесена в миг, когато имунизационната акция против COVID-19 напредва, а огромна част от света изпитва усложнения да се достави с ваксини, написа.
В същото време " знаем, че би трябвало да се подготвим за идната " пандемия, акцентира Харис. Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън ще означи първите 100 дни от ръководството си тази седмица. Очаква се в сряда Байдън да приказва пред Конгреса и сигурно ще подчертае напредъка си в битката с най-тежката здравна рецесия от повече от един век, отбелязва АП.
 Вицепрезидентът Камала Харис ще дава отговор за проблемите с миграцията Вицепрезидентът Камала Харис ще дава отговор за проблемите с миграцията
Американският вицепрезидент Камала Харис ще дава отговор за разрешаването на проблемите на миграцията на американско-мексиканската граница,...
Харис разказа в резюме и позицията на администрацията какво би трябвало да създадат Съединени американски щати и останалите страни. Стъпките включват възстановяване на достъпа до здравните системи, вложения в науката, здравните служащи и благосъстоянието на дамите, увеличение на потенциала за произвеждане на персонални защитни средства, ваксини и проби. Вицепрезидентката на Съединени американски щати заключи, че през последната година е научено доста за подготовката и битката с пандемиите, само че би било безразсъдно да се смъкна гардът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР