Вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че предложенията му за промяна на

...
Вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че предложенията му за промяна на
Коментари Харесай

Симеонов обвини Бойко Борисов в саботаж заради втория лифт в Банско


Вицепремиерът Валери Симеонов разгласи, че предложенията му за смяна на концесионния контракт за "ски зона - Банско " и създаване на втори въжен превоз са били саботирани от министър-председателя Бойко Борисов. "Не виждам подпомагане от Борисов по повод реализацията на втория въжен превоз. Премиерът компрометира и саботира моето предложение за смяна на концесията в Банско. В програмата за ръководство написа, че би трябвало да се развива туризма, да се предизвикват вложителите, а това са текстове, които не се извършват, а саботират ", изясни Симеонов пред Bit.

Вицепремиерът бе безапелационен, че не желае да вижда Борисов след "изработването, което направил ". "Разбрах, че Борисов е пуснал SMS на Тома Белев в 10.00 часа сутринта, че точката за концесията ще бъде отсрочена и събралите се на колекция пред Народното събрание две фамилии, тези простаци, незабавно се похвалиха във Фейсбук ", сподели още вицепремиерът.

"Втори въжен превоз няма да има заради противоречие на Бойко Методиев Борисов. Сега аз сядам и мисля до 28 декември, когато ще има съвещание на Министерски съвет. Всичко е допустимо да стане – да не мислите, че аз съм от тези дето слушкат, папкат и желаят да си начешат егото! ", закани се вицепремиерът.

„ Не желая да го виждам по-късно разработване, което направи “, съобщи Симеонов за премиера Борисов.

Вицепремиерът отхвърли да разяснява министъра на туризма Николина Ангелкова, само че въпреки всичко означи, че тя говорела "едни обширни и напоителни глупотевини " за предложенията по отношение на концесията на ски зоната.
Лидерът на НФСБ не спести рецензиите си за Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова. "Кой я слуша тая изобщо? Това е една жена, която всекидневно потвърждава прозвището си госпожа Лъжа – нея ли да разясняваме ", сподели Симеонов по адрес на Нинова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР