Вицепремиерът Томислав Дончев не е доволен, че президентът критикува правителството

...
Вицепремиерът Томислав Дончев не е доволен, че президентът критикува правителството
Коментари Харесай

Президентът е активизиран преди изборите, гневи се Томислав Дончев

Вицепремиерът Томислав Дончев не е удовлетворен, че президентът подлага на критика държавното управление и че желае присъди против корумпирани политици. Според него Румен Радев " несъмнено е активизиран преди изборите - от позиция на медийно наличие, реплики ". В ефира на БиТиВи Дончев неколкократно атакува президента, че с изявленията си се държи като водач на опозицията. Вицепремиерът видя подозрително съвпадане с позицията на Българска социалистическа партия, че Бойко Борисов като министър председател употребява държавни средства, с цел да прави предизборна акция. Румен Радев също разяснява, че не е редно средства от бюджета да се употребяват с предизборна цел.
Дончев бил склонен с апела на президента за битка с корупцията по високите етажи на властта. Според него обаче службите си вършели работите и се ровели за нарушавания и закононарушения непрекъснато.
Резултатът не е безапелационен досега, това не значи, че в България няма проблем с корупцията и няма злоупотреби. Съгласен съм с апела за битка с корупцията. Във всяка развита страна има корупция, оставаше в България да няма, където нравите са по-ниски и държавният уред не е толкоз ефикасен. България има проблем с корупцията, призна Дончев.
Самият той имал доверие на КПКОНП, че ще разплете абсурда с жилищата до дъно.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР