Вицепремиерът Томислав Дончев е убеден, че ГЕРБ ще бъде първа

...
Вицепремиерът Томислав Дончев е убеден, че ГЕРБ ще бъде първа
Коментари Харесай

Томислав Дончев: В ГЕРБ има само един отбор - отборът на Борисов, и затова сме силни

Вицепремиерът Томислав Дончев е уверен, че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ на евроизборите.

"Всяка сензация има резултат, само че поради обстоятелството, че следваме сурови и тежки стандарти за вдишване на отговорност, резултатът може и да е със знак плюс ", разяснява Дончев във връзка оставката на Цветан Цветанов след абсурда с жилищата на властта. Той приказва пред публицисти след присъединяване си във конгрес за еврофондовете.

„ Ние, с изключение на да вършим резултатна работа, всеки ден би трябвало да се борим за доверието на хората, когато то - дали е разтърсено или има дребна цепнатина в него, ние би трябвало да вземем нужните ограничения да се възвърне “, разяснява още вицепремиерът и добави, че по тази причина от време на време се постанова да се вършат жертви, в това число и сложни, скъпи и мъчителни.

„ Няма разделяне в ГЕРБ, няма и разнообразни тимове, в ГЕРБ има единствено един тим - тимът на Борисов, и по тази причина сме мощни. В този тим, несъмнено, има и маратонки за дълго тичане, има и обувки с високи токчета, имаме и, в случай че е належащо, и подковани ботуши, има всичко в тима, само че сме един тим “, съобщи още Дончев.

Той дефинира мненията за разделяне - за групи, подгрупи, като спекулации. В отговор на въпрос дали офанзивата към ГЕРБ може да идва от хора, които преди са били близки до партията, Дончев направи ангажимента, че не познава добре "всичко, което е "зад кадър ", само че сподели, че една офанзива постоянно има и цели, и уредници, постоянно има и резултат, само че добави, че това не е главната тематика.

„ Всеки сходен трус в предизборна обстановка провокира трептения, сензации, въпросът е да се излезе по най-достойния метод от обстановката, което, мисля, че се случи “, сподели още вицепремиерът.

На въпрос дали и ръководителят на КПКОНПИ Пламен Георгиев би трябвало да подаде оставка, вицепремиерът сподели, че всеки сходен случай има два съставния елемент - законно и морално, и посочи, че за това кое е законно, се произнасят способените органи, а кое е морално е въпрос и на персонална преценка. „ Този въпрос е извънредно сензитивен и мощен за хората, които са в политиката “, сподели Дончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР