Ще видим какво ще се случи“, каза той пред Sky

...
Ще видим какво ще се случи“, каза той пред Sky
Коментари Харесай

Евровизия 2024: Всичко, което трябва да знаете за тазгодишното шоу

„ Ще забележим какво ще се случи “, сподели той пред Sky News. Но си коства да се означи, че като се изключи че работи както през тази, по този начин и през предходната година и с Queen Bey, той е и режисьор на осветлението за Abba Voyage.

Така че, в случай че някой е оборудван да донесе виртуални аватари на - дублирани „ Abbatars “ – до шведския град Малмьо, това е той.

Предполагам, че в случай че нещо може да отклони диалога от геополитиката, засенчваща тазгодишното шоу (има опозиция против присъединяване на Израел в надпреварата заради към продължаващата наземна атака в Газа) ще бъде Abba.

„ Вероятно “, съгласява се той с лице на покер, след което прибавя мистично: „ От друга страна, с Abba Voyage, въпросът е по кое време може да затвори този кръг, може просто да продължи постоянно във вечността. “

Изминаха 50 години, откогато Бьорн Улвеус, Бени Андершон, Агнета Фалтског и Ани-Фрид Лингстад ​​спечелиха Евровизия и макар че те изключиха персонално събиране на огромния край на Евровизия тази събота, времето наподобява е назрял...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР