Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че ще подаде оставка, ако командирите,

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че ще подаде оставка, ако командирите,
Коментари Харесай

Четвърти министър ще хвърли оставка, ако му бъде поискана


Вице министър председател ът Красимир Каракачанов съобщи, че ще подаде оставка , в случай че командири те, съдружният съвет или министър председател ът считат, че не се е справил като министър на защитата, съобщи БНР.

Той и президентът Румен Радев участваха на военноморското обучение " Бриз 2020 ".

По-рано президентът беше посрещнат на Морската гара в Бургас от две агитки, скандиращи " Оставка "  - едната в подкрепяха ръководещите, а другата в поддръжка на националния митинг.

Преди да се качи на кораба " Горди ", президентът Румен Радев отхвърли да дава отговор на журналистически въпроси.

Той напусна учението " Бриз 2020 " два часа, откакто то стартира.

Пред публицисти министър Каракачанов разяснява, че е допустимо новият ремонтиран кабинет да бъде без министър-председателя Бойко Борисов.

Това обаче ще се разяснява след вота на съмнение.

Според министъра, е нужно приоритизиране на съществуващата стратегия. Относно митингите в страната, вице министър председател ът уточни, че би трябвало да има по-голяма чуваемост на това, което обществото чака.

По време на образованието министърът на защитата заяви, че до октомври тази година ще бъде подписан контракт за два нови военни кораба. Процедурата е завършила. Изпълнител ще е немска компания.

Строителството на корпусите на корабите ще бъде направено от българска корабостроителница, а въоръжението ще е от чужбина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР