Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария Иванова Габриел

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Мария ГабриелМария Иванова Габриел
Коментари Харесай

Мария Габриел: Талантът на жените предприемачи е мотор за развитие на икономиката

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова взе участие в събитие, проведено от „ Жените в бизнеса “ и Австрийската федерална икономическа палата. Събитието е във връзка визитата на огромна делегация от австрийски дами бизнесмени, водени от вицепрезидента на Австрийската федерална икономическа палата, госпожа Марта Шулц.

Конференцията се състоя в Резиденцията на Австрийското посолство по покана на посланика на Република Австрия Н.Пр. Андреа Икич-Бьом. В събитието се включи и вицепрезидентът на Република България.

" България е измежду първите три страни в Европа по брой научни откриватели дами, а когато приказваме за новите технологии, България е преди всичко по брой дами в осведомителните и информационни технологии. Това обаче не е даденост, а значи, че е нужна мощна поддръжка за към този момент дейните и ентусиазъм и опора за тези, които са решили да поемат по техния път ", съобщи вицепремиерът.



Снимка: МВнР

Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова уточни, че е значимо да се обърне внимание на три аспекта. На първо място е увеличението на броя на фирмите, ръководени от дами. На второ място, вицепремиерът сложи акцент върху потребността от повече образования и стратегии за насърчаване на лидерските умения при дамите. Като трети акцент, Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова уточни нуждата от повече осведомителни акции и предоставяне на видимост на достиженията на дамите новатори.

 

" Жените бизнесмени от Австрия са добър образец за ролята на дамите за основаване на работни места и икономическо развиване ", разяснява още вицепремиерът. Австрия е вторият максимален задграничен вложител в България, с равнище на вложения от над 5 милиарда евро за 2022г. В страната работят почти 350 австрийски компании, които дават претовареност на близо 300 000 души.

 

Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова приветства желанието на австрийските компании да разширят капиталовото си наличие в България в области като разрастващи се технологии и нововъведения посредством поддръжката си за развиването на индустриалните паркове и актуалните промишлени зони.

 

" Нуждаем се от творчеството и предприемаческия капацитет на дамите за основаването на напредък и работни места. Нека откроим гения и мощните страни на дамите иноватори и бизнесмени, тъй като те трансформират към по-добро света към нас ", разяснява още Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

 

Вицепремиерът насочи предложение за организация на взаимно събитие сред сполучливи дами бизнесмени от двете страни, които да опишат историите си.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР