Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Екатерина Захариева разговаря по телефона с руския си колега Сергей Лавров

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на разиска в телефонен диалог с външния министър на Русия Сергей Лавров  Сергей Лавров Сергей Викторович Лавров е съветски посланик, като от 2004 година е министър на външните работи двустранното съдействие сред България и Русия в изискванията на пандемията от ковид и световния отговор против разпространяването на COVID-19. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

По покана на Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на за 27 април бе планувана аудиенция на Сергей Лавров  Сергей Лавров Сергей Викторович Лавров е съветски посланик, като от 2004 година е министър на външните работи у нас, само че тя бе отсрочена поради рецесията с ковид. Българският външен министър е изразила вяра, че, когато събитията разрешават, Сергей Лавров  Сергей Лавров Сергей Викторович Лавров е съветски посланик, като от 2004 година е министър на външните работи ще посети България до края на годината.

"Ситуацията в света е нова. Страните са на друг стадий като някои още не са стигнали до пика на рецесията, само че за нейното решение би трябвало да има съгласуван метод.

Сега мултилатерализмът е необходим повече от всеки път, тъй като за вируса няма граници и етноси. Всички страни по света би трябвало да работим в по-близко съдействие ", е отбелязала Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на.

Захариева с прогноза по какъв начин Европа ще овладее рецесията с COVID-19

Двамата министри са изразили удовлетворение от развиването на двустранните връзки и открития разговор, в това число по време на визитата на Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на в Москва на 21 октомври 2019 година

Постигнахме доста в развиването на двустранните връзки, е отбелязала Захариева. Въпреки рецесията, плановете, които са значими и за двете страни, се развиват добре, "Балкански поток " се осъществя по график, планираме да го приключим до края на годината ", е показала тя.

Сергей Лавров  Сергей Лавров Сергей Викторович Лавров е съветски посланик, като от 2004 година е министър на външните работи е подчертал желанието на съветската страна след края на рецесията с ковид да бъдат осъществени плануваните двустранни срещи, а работата в двустранните връзки да се върне към естественото. "Политическият разговор сред двете ни страни се развива доста положително. Сигурен съм, че откакто свърши тази рецесия, след възобновяването на естествената дипломатическа активност, ще продължим да надграждаме постигнатото предходната година ", е декларирал Сергей Лавров  Сергей Лавров Сергей Викторович Лавров е съветски посланик, като от 2004 година е министър на външните работи.

Двамата министри са се договорили в това време, без да се чака края на рецесията с ковид, по дипломатически път да бъде сменен един от плануваните за сключване по време на визитата на Сергей Лавров  Сергей Лавров Сергей Викторович Лавров е съветски посланик, като от 2004 година е министър на външните работи документи - протокол за замяна на ратификационни документи на Протокола за изменение на Договора за обществена сигурност сред България и Русия.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР