Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов определи като изключително

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов определи като изключително
Коментари Харесай

Каракачанов за Нинова: Сещам се за вица, в който на българския казан в ада няма дявол

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов дефинира като извънредно сполучлива срещата на върха в България и се подразни от думите на Корнелия Нинова, че тя е без съответен резултат.

" Разбрахте ли за какво сме най-бедната страна. Сещам се за оня анекдот за пъкъла и казаните, където до българския котел нямало дяволче с вила, а различен българин, който те бута назад вътре. Не може на черното да кажеш бяло. За първи път от освобождението от турско иго одобряваме сходен конгрес. Не може единствено тъй като си водач на опозицията и не можеш да си пречупиш езика и да кажеш, че това беше триумф на българското държавно управление. За първи път се събраха несъбираеми неща. Сърбия и Косово, както и Гърция и Македония. Това дава знак, че България е фактор за непоклатимост. Отпуснаха ни 10 милиарда евро за българска инфраструктура. Защо не кажеш, че това беше триумф. Ето по тази причина Гърция и Сърбия са по-напред от нас ", сподели Каракачанов в утринния блок на БТВ.

" Пихме кафе, само че незащото ми би трябвало нейната подкреха. Просто исках да й обясня, че когато става дума за България, би трябвало да се подкрепим.

Тя споделя, че с помощта на Българска социалистическа партия бил признат закона за КЕВР. Абе, " ало ", в това студио го споделих - това нещо е импортирано от депутатите на Вътрешна македонска революционна организация и подкрепено от всички партии. Не можеш да си приписваш непознати заслуги ", сподели още той.

" Гърция и Македония мисля, че стигнаха на една ръка разстояние, както се споделя. Ние искания към името на Македония нямаме. Ние имаме към други неща. Илинденска Македония ми звучи добре. Въобще не знам кое име ще бъде признато. Важно е този неестествен спор за името да завърши. Северна, Западна, Варварска или Илинденска Македония - за мен няма значение кое ще бъде името ", сподели още Каракачанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР