Вицепремиерът Асен Василев показа липса на всякаква политическа хигиена с

...
Вицепремиерът Асен Василев показа липса на всякаква политическа хигиена с
Коментари Харесай

Даниел Митов: Асен Василев показа липса на всякаква политическа хигиена с коментара си за закуската в посолството на САЩ

Вицепремиерът Асен Василев сподели липса на всякаква политическа хигиена с изказването за закуската в посолството на Съединени американски щати, сподели пред Българска национална телевизия Даниел Митов от ГЕРБ. Според него на закуската просто е показан един политически консултант, който идва. И е говорено по какъв начин се вижда политическата обстановка в България.

„Покрай обстановката с газовите доставки, с пламенната отбрана на „Лукойл“ има основателни терзания, че облагите в швейцарските сметки по-късно се разпределят на хората, които са свършили работа“, добави той.

„ПП бяга от сформиране на държавно управление, тъй като надробиха невиждана каша. Както избяга от ситуацията в Северна Македония. И трябваше Бойко Борисов да се намесва. И поздравленията са за него от Скопие“, добави той.

„Кашата е цялостна. Инфлацията е рекордна. Ръстът на стопанската система ни е 1%. При 10 в Европа. Помпането на инфлацията е съзнателно поради пробития бюджет. И поради безумната концепция да изравним небогати и богати. И най-после всички ще сме равни в мизерията“, сподели Даниел Митов.

„Нашите съперници виждат правосъдната промяна единствено като по какъв начин да намерим работа на Бойко Рашков. Кандидатът на комунистите за основен прокурор и прокурор, обвързван с мракобесническото минало“, добави той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР