"Витошките ски и сноуборд училища" обединяват ски-училищата, които обучават децата

...
"Витошките ски и сноуборд училища" обединяват ски-училищата, които обучават децата
Коментари Харесай

Сдружението на Витошките ски училища поиска промяна на Плана за управление на Витоша

"Витошките ски и сноуборд учебни заведения " сплотяват ски-училищата, които образоват децата на София. От години ние изпитваме усложнения свързани с нашата работа. Едно по едно оборудванията на територията на Политическа партия "Витоша " излизат от строя,
тъй като са морално и физически амортизирани. Това написаха от сдружението.

И все по-малко остават местата на Витоша, където може да се прави обикновено образование и подготвителен развой. От дълго време следим разногласията свързани с опцията за тяхната замяна с нови и съвременни уреди и виждаме, че всички се въртят в един обаян кръг без да подхващат съответни дейности. Поради това ние внасяме искане до министъра на околната среда и водите за пускане на процедура за смяна на Плана за ръководство на Политическа партия "Витоша ". За нас казусът е явен и считаме с тази незначителна смяна в проекта за ръководство да се реши веднъж вечно този противоречив проблем. Очакваме "Витоша ски " откакто имат опция по закон за замяна да си удържат на думата.

Призоваваме всички да се обединим към модернизацията на оборудванията на Витоша в името на нашите деца. Вече изминаха едни 10 изгубени години, нека 2021 година е ново начало, написаха още от "Витошките ски и сноуборд учебни заведения ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР