Висшият служител в основата на извънреден спор с бившия шеф

...
Висшият служител в основата на извънреден спор с бившия шеф
Коментари Харесай

Висш служител в скандала с пощенската служба наруши мълчанието по твърдението, че е наредила забавяне на обезщетението

Висшият чиновник в основата на ексклузивен спор с някогашния началник на пощенската работа отвърна на изказванията, че тя му е наредила да забави обезщетенията за пощенските началници.

Висш държавен чиновник Сара Мънби е упрекната, че е споделила на Хенри Стонтън да не се концентрира върху „ дълготрайни проблеми “ и му е наредила да „ куцука “ в идващите избори. Това идва, откакто господин Стонтън съобщи, че му е казано да „ бави “ с присъждането на обезщетения на пощенските ръководители, наранени от абсурда с ИТ Horizon, в това число Алън Бейтс.

Но в отговор, оповестен през днешния ден, тя написа: „ Не е правилно че съм дал някакви указания, категорично или индиректно, на господин Стонтън по този начин или другояче да забави изплащането на обезщетенията. Не съм го направил. "

Натискът върху държавното управление нараства след господин Стонтън, който беше упрекнат в неистина от бизнеса Секретарят Кеми Баденок - разгласява записка, която е написал след среща с госпожа Мънби. Той твърди, че длъжностното лице, което тогава е било непрекъснат с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР