Висшия съдебен съвет е доста свързан с политическите сили, които

...
Висшия съдебен съвет е доста свързан с политическите сили, които
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Аз свирен мач няма какво да коментирам!

Висшия правосъден съвет е много обвързван с политическите сили, които излъчват парламентарната квота. Това съобщи водачът на Движение 21 Татяна Дончева в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

Според нея кандидатурите на " Обединени патриоти " са искрено свързани с Движение за права и свободи и искрено свързани с някогашната Държавна сигурност. Според нея те нямат никаква биография на хора, които са известни на правосъдната система с каквото и да било. По семейства, някои от тях имат редки такива, си мисля, че са свързани със остарели чиновници на Следствено ръководство на Държавна сигурност - семейството Новански не ми е известна с нищо друго, с изключение на оттова, безапелационна беше Дончева.

" Българска социалистическа партия прокламираше, че е предложило 6 души, по които няма възражения, и даде на ГЕРБ да избере едни трима души, които, съгласно мен, са по-неспособната да се бори за промяна част ", оповестява Татяна Дончева, водач на Движение 21.

На въпрос имало ли е сделка сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ, Дончева остро реагира: " Какво значи Българска социалистическа партия да си постави шестте кандидатури, с цел да може ГЕРБ да си избере три от тях, които избира? Аз свирен мач няма какво да разясня ".

" От Българска социалистическа партия бяха отсвирени тримата индивида, които биха могли да дадат друго равнище на съдийската квота, по тази причина считам, че Корнелия Нинова е продала мача ", сподели още Дончева.

Тя разяснява и митинга на служащите от " Емко " пред Народното събрание. Пристрастеността към казуса изясни, че тя е от Трявна и единият от заводите е в Трявна.

" Министърът на стопанската система прави закононарушения от няколко месеца насам. Смятам, че не е толкоз малоумен да не осъзнава това. Има 10 нормативни акта, които тези заводи, които те би трябвало да съблюдават. Между тях са и тия за противопожарна сигурност. За нарушаванията на всеки от тези нормативни актове има наказания. За нарушаванията на противопожарните условия глобите не са да вземете външнотърговския лиценз на сдружението ", приключи водачът на " Движение 21 ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР