Висш военен е назначен за ръководител на новосформирания управленски екип

...
Висш военен е назначен за ръководител на новосформирания управленски екип
Коментари Харесай

Германия назначава генерал да се бори с пандемията

Висш боен е назначен за началник на новосформирания управнически екип за битка с пандемията в Германия от бъдещата държавна коалиция, по образеца на Португалия и Италия.

Това е генерал-лейтенант Карстен Бройер, който ще управлява екипа за реакция при рецесии за ускорение на акцията за имунизиране, съгласуване и използване на ограничения за понижаване на контактите.
Организация на обединените нации: Пандемията ще ощети международния туризъм с 2 трилиона $ през 2021 година
Пандемията от ковид ще коства на международния туризъм 2 трилиона $ под формата на пропуснати доходи през 2021 година Тези загуби с...

" 56-годишният военнослужещ е осведомен с битката с пандемиите ", разяснява „ Ханделсблат “. " В момента той е началник на, която, наред с другото, координира дейностите на въоръжените сили в здравните служби, лечебните заведения и центровете за имунизация. Фактът, че в бъдеще генерал-лейтенант ще поеме ръководството на битката с пандемията, провокира смесени усеща. Съществува вяра, че Бройер ще се оправи бързо и дейно с логистичните и организационните провокации. В същото време обаче има подозрения дали е разрешено върховен боен да заема политическа позиция и дали германците могат да свикнат с еднообразен спешен управител. "

Примерът на Италия и Португалия

През 2020 година министърът на защитата Анегрет Краб-Каренбауер основава настрана звено за действия по подкрепяне по отношение на пандемията, което резервира, когато през предишното лято на фона на лъжливото успокоение на пандемичния фронт се чуват все по-силно гласовете на тези, които желаят разпускането му. Званието генерал-лейтенант подхожда на военачалник с две звезди. Понастоящем в немските въоръжени сили има 50 мъже и една жена, които имат това звание. Заслужава да се означи и фактът, че различен генерал-лейтенант също повече от година дава отговор за битката с ковид. Това е военният доктор Ханс Улрих Холтерм, някогашен медицински шеф на болничното заведение на въоръжените сили със седалище в Улм, който от март 2020 година е шеф на отдел " Защита на здравето и сигурността, резистентност " в Министерството на здравеопазването. Екипът, който той управлява, е поел отговорността, в консултация с други министерства, за ежедневното актуализиране на епидемиологичната конюнктура.

Германски публицист от Дюселдорф акцентира значим аспект, който може да докара Карстен Бройер до триумф. " Бройер може да бъде добър избор, тъй като е ", споделя той. " Португалия е модел, където един боен също обезпечи съвсем 100% имунизация. " Капитанът " на имунизациите - контраадмирал Енрике де Гувея е Мело споделя пред в. " К " за чудото на консенсуса в Португалия.

В диалог с " Ню Йорк Таймс " военачалник Енрике де Гувея е Мело изяснява триумфа си с обстоятелството, че е нает от народа като самостоятелен от политиката. Той даже прикани другите страни да намерят подобаващи лица, които да нямат нищо общо с политиката. Изглежда, че това е било чуто от Берлин.
Американски военачалник: „ Ал Кайда ” още е във война със Съединени американски щати
„ Ал Кайда ” към момента е в Афганистан и има за цел да нанесе удар по Съединените щати, съобщи военачалник Марк Мили, ръководител на...

Волф Добровски, специалист по социология на бедствията, обаче разказва Бройер като алегорична фигура. За да бъде в действителност ефикасен, той би трябвало да придобие национални отговорности - нещо съвсем немислимо във федерална страна. Ето за какво немският случай няма прилики с португалския или италианския.

Военна багра в битката против ковид

Назначаването на боен за началник на спешен екип при всички случаи е извънредно. Дори при пагубните наводнения през 1962 година на брега на Северно море, забележими и до през днешния ден, с 340 жертви, въоръжените сили са помагали, само че в действителност не са взели участие органично в сходни звена. Военните специалисти считат назначението на Бройер за и показват подозрения дали и до каква степен отговорностите на командващия екип за ръководство на рецесии са йерархично по-висши от тези на бъдещия министър на защитата, чието име към момента не е известно.

Във всеки случай изпълняващият длъжността представител на държавното управление Щефен Зайберт даде да се разбере, че в бъдеще ръководството на битката с пандемията ще се взема решение на политическо равнище. Лидерът на либералите Кристиан Линднер съобщи през вчерашния ден, че спешният екип за битка с пандемията се нуждае от " бърз триумф на имунизацията " на административно равнище. Точно такива са административните услуги, които въоръжените сили оферират отдавна.

Назначаването на върховен боен началник на екипа за реагиране при рецесии придава също военна багра на битката с ковид. Френският президент Макрон изглеждаше по-войнствено надъхан от всеки различен немски политик. Още през март 2020 година, няколко дни след първия смъртен случай в Европа, той приготвяше сънародниците си за сложни времена с фразата " Ние сме във война ". Това е в сходство с решението на европейски страни като Франция, Испания и Португалия, които в първите талази на пандемията записаха огромен брой смъртни случаи, да разположат краткотрайно или непрекъснато войски.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР