Високотехнологична наркооранжерия край Варна разкриха служители на ГД Национална полиция“,

...
Високотехнологична наркооранжерия край Варна разкриха служители на ГД Национална полиция“,
Коментари Харесай

Разкриха високотехнологична наркооранжерия край Варна

Високотехнологична наркооранжерия край Варна разкриха чиновници на Групово дело „ Национална полиция “, взаимно с сътрудници от бранш „ Наркотици “ при ОДМВР -Варна. На място са арестувани двама мъже.

Действията са извършени през вчерашния ден от криминалисти на Главната дирекция „ Национална полиция “ и техни сътрудници от ОДМВР-Варна. В рамките на спецоперацията е открита наркооранжерия, построена в региона на индустриален завод в село Млада армия, снабдена с високотехнологично съоръжение.  При осъществените процесуално-следствени дейности от помещението са конфискувани 450  саксии с растения от рода на конопа. Във фризер са открити 10 полиетиленови плика, съдържащи суха тревиста маса с общо тегло към 9 кг, препарати и торове за развъждането на растенията, оповестиха от пресцентъра на варненската полиция.

Задържани са двама 45-годишни мъже - от с. Садиево и Кокаляне, осъждани и с голям брой криминалистически регистрации. При претърсването на употребените от тях парцели и коли са открити още полиетиленови пликчета, съдържащи субстанции на кристали и тревиста маса, както и голям брой електронни везни.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под надзора на Окръжна прокуратура  Варна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР