Високопоставени представители на правителството искаха от мен да работия срещу

...
Високопоставени представители на правителството искаха от мен да работия срещу
Коментари Харесай

Ники Хейли: Искаха от мен да подкопавам авторитета на Тръмп в ООН

Високопоставени представители на държавното управление желаеха от мен да работия против президента Доналд Тръмп. Това съобщи някогашната непрекъсната представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли съобщи ДПА, цитирайки американски медии.

Бившият държавен секретар Рекс Тилърсън и някогашният шеф на канцеларията на Белия дом Джон Кели желали Хейли да им помогне да подкопаят престижа на Тръмп, с цел да " спасят страната ". Тя обаче отказала. Хейли споделя за това в нова книга, която се чака да излезе на следващия ден в Съединени американски щати, написа в. " Вашингтон пост ".

Хейли даде през вчерашния ден изявление за книгата си за телевизия Си Би Ес. " Да действаш подривно против президент е в действителност рисково нещо. Противоконституционно е и в прорез с това, което желаят американците ", съобщи Хейли.

Тилърсън бе уволнен през март 2018 година, а Кели напусна Белия дом в края на същата година, напомня Българска телеграфна агенция.

Хейли се отдръпна по свое предпочитание от поста в Организация на обединените нации също в края на 2018 година Появиха се клюки, че тя има политически упоритости, мнозина спекулираха, че счита да се кандидатира за президент.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР