Високопоставен севернокорейски представител разкритикува САЩ за това, че наложиха тази

...
Високопоставен севернокорейски представител разкритикува САЩ за това, че наложиха тази
Коментари Харесай

И Северна Корея разкритикува САЩ за ветото им в ООН

Високопоставен севернокорейски представител разкритикува Съединени американски щати за това, че постановиха тази седмица несъгласие на проекторезолюция на Организация на обединените нации, призоваваща за неотложно прекъсване на огъня в линията Газа по филантропични съображения, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1220
Според Пхенян наложеното несъгласие демонстрира, че Вашингтон ползва двойни стандарти.

Злоупотребата с правото на несъгласие от страна на Съединени американски щати за отбрана на собствен съдружник (...) е освен проява на противозаконни и безсмислени двойни стандарти, само че е и върхът на нечовешкото зло, съобщи севернокорейският заместник-министър на външните работи Ким Сун-гьон, който дава отговор за интернационалните организации. Изявлението му бе публикувано от севернокорейската новинарска организация КЦТА.

Според Ким Съединени американски щати си опонират, като толерират спора в Газа и в това време осъждат скорошното изстрелване от Северна Корея на разследващ спътник, което никому не е предизвикало вреди, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Съветници по въпросите на националната сигурност от Съединени американски щати, Южна Корея и Япония се срещнаха през вчерашния ден, с цел да обсъдят още веднъж координирането на отговора на трите страни на заканите, идващи от Северна Корея, която предизвести, че може да изстреля още разследващи спътници.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР