Високобюджетният мафиотски епос Ирландецът на режисьора Мартин Скорсезе ще бъде

...
Високобюджетният мафиотски епос Ирландецът на режисьора Мартин Скорсезе ще бъде
Коментари Харесай

Филм на Скорсезе открива кинофестивала в Ню Йорк

Високобюджетният мафиотски епос Ирландецът на режисьора Мартин Скорсезе ще бъде показан премиерно на откриването на Нюйоркския кинофестивал през септември.

Прожекцията на кино лентата, който събира на екрана огромните звезди на Холивуд Робърт де Ниро и Ал Пачино, ще се състои на 27 септември в центъра Линкълн, съобщи Асошиейтед прес.

Почитателите на Де Ниро ще могат да го гледат като профсъюзния водач Франк Ирландеца Шийран, обвързван с мафиотската фамилия Буфалино. На Пачино е поверена ролята на профсъюзния водач Джими Хофа.

В облика на Ръсел Буфалино феновете ще видят Джо Пеши. Актьорският състав на продукцията на стрийминг платформата Нетфликс включва още Харви Кайтел, Ана Пакуин, Боби Канавале, Рей Романо.

Филмът Ирландецът, основан върху книгата Чух, че боядисваш къщи на Чарлз Бранд, отбелязва четвъртата взаимна поява на екран на Робърт де Ниро и Ал Пачино, както и деветото съдействие сред Де Ниро и 76-годишния Мартин Скорсезе. Пачино работи за първи път със Скорсезе.

"Огромна чест е, че Ирландецът беше определен да открие Нюйоркския кинофестивал ", се показва в направеното от Мартин Скорсезе изказване.

Все още не е известна датата, на която стрийминг платформата Нетфликс ще пусне продукцията в селектирани киносалони.

57-то издание на Нюйоркския кино фестивал ще продължи от 27 септември до 13 октомври.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР